Bilancujem...

Št, 31.december 2015 9:48

Rok 2015 bol pre mňa iný, plný nových skúseností a nových rozhodnutí.

V júli vypršala moja materská a ja som premýšľala, čo ďalej. Nejakým spôsobom som prišla na to, že teraz je ten správny čas založiť si vlastnú značku oblečenia, o ktorej som tak dlho snívala. V apríli som sa do toho pustila. Vytvorila som kolekciu pre deti a dospelých, nakúpila materiály a ušila prvé prototypy. Vďaka počiatočnému nadšeniu som celkom nevedela, do čoho idem, a možno to bolo aj dobre.

Robiť módu pre malých aj veľkých bolo pre mňa príliš veľké sústo. Preto som sa rozhodla orientovať svoju značku na detské oblečenie a doplnky. Či to bolo dobré rozhodnutie, ukáže až čas. Ale každopádne je to práca, do ktorej vkladám celé svoje ja, premýšľam o nej vo dne i v noci. A to ma baví.

Ďakujem všetkým, ktorých som na tejto ceste stretla, za skvelú podporu a spoluprácu, ďakujem prvým zákazníkom, ktorí do mňa vložili svoju dôveru a kúpili si moje výtvory, ďakujem aj mojim blízkym, ktorých som do toho chtiac či nechtiac zatiahla, za obrovskú trpezlivosť a pomoc. 

Teším sa na ďalší rok a na výzvy, ktoré ma čakajú. Sny sa predsa musia plniť!

 

 

 

Ahoj, volám sa Júlia

som milovníčka módy a dizajnu, zároveň vyznávam minimalizmus ako životný štýl.

Mám rada tradičné remeslá. Mám rada, keď veci voňajú prácou ľudských rúk a vyžarujú auru zabudnutých starých čias. Rada sa dotýkam prírodných materiálov, tvorím z nich a obklopujem sa nimi.

Vymyslela som si obchodík, v ktorom kúsok svojho sveta ponúkam aj vám.